Rommene på Hotell Nesbyen

På Hotell Nesbyen er ingen rom like. Det er litt som jazz – inspirasjonen hentes fra forskjellige plasser og forskjellige tider. Musikerne på hotellet er flere, og de spiller alle på ulike strenger. Denne variasjonen på rommene gir hotellet en sjarme, en ærlighet og historiebevaring som stikker seg ut fra andre og mer morderne hoteller.

På Hotell Nesbyen er ingen rom like. Over rommene kan man følge tidslinjen til hotellet. Noen av rommene er av eldre karakter, med gammelt uttrykk og interiør. Andre rom har fått se litt oppussing i varierende grad. Noen rom har skrivebord, andre ikke. Noen rom har bad, andre ikke. Noen rom har senger som knirker, andre ikke.

Denne variasjonen gir hotellet en sjarme, en ærlighet og en historiebevaring som stikker seg ut fra andre og mer morderne hoteller. Historiebevaringen sto sentralt da deler av hotellet ble pusset opp i 2021. Med vei-kaféen fra 1951 som inspirasjon ble flere rom og fellesrom pusset opp.

Rommene på Hotell Nesbyen forteller historier fra alle tiår siden 1960 tallet. Når du bestiller rom hos oss, fortell oss hva som er viktig for deg. Så vil vi assistere deg, og imøtekomme dine behov, så godt det lar seg gjøre. Hotellet kan by på enkeltrom, dobbeltrom, trippelrom og familierom.

Hotellet har også nyoppussede rom med moderne standard.

8-15 KVM
Frokost
TV
WiFi
Hårføner