Aktiviteter i Nesbyen

Med beliggenhet i hjertet av Nesbyen er det kort vei til aktivitetene området og Hallingdal har å by på. Søk deg til Nesfjellet for spennende alpinkjøring med utfordringer for fleste. Eller sett deg på sykkelen og utforsk de utallige stiene som gjør Nesbyen til en av landets ypperste destinasjoner for terrengsykling.
Planlegg ditt neste aktivitetsferie med hotell-opphold hos oss.

Nesfjellet Alpin

Alpinbakkene trekker mange skiglade familier til Nesfjellet, med seks heiser, 14 nedfarter og park for jibbing og snowboard. I tillegg har vi et komplett og eget område for barn og nybegynnere. Skistua byr på hjemmelaget næring for ben og hode, samt afterski og andre arrangement.

Nesfjellet Golf

Ved foten av Nesfjellet ligger golfbanen vakkert til.
Et komplett anlegg med ni hull, drivingrange, to øvingsgrener og proshop. I kaféen serveres næringsrik og hjemmelaget mat.

Banen er åpen hver sommer fra slutten av mai til og med uke 40.

Sykling i Nesbyen og på Nesfjellet

Regionen Nesbyen, Nesfjellet og Hallingdal har blant Skandinavias beste sti-tilbud for terrengsykkel. Ta med familien for en morsom tur på maskinbygget sti gjennom skog og hei, eller søk deg til en teknisk flytsti som setter alle dine ferdigheter på prøve.
Her finnes utfordringer for alle, og i Nesbyen finner du god sykkelkultur med god muligheter for shuttling. Besøk også Bearhouse Café etter turen for litt afterbike i byens sykkelhub.

Langedrag Naturpark

Bare 30 minutter fra både (Hotell Nesbyen og Ranten Hotell) finner du Langedrag Naturpark som tilbyr spennende dyreopplevelser som setter spor. Her kan man i vakre omgivelser komme tett på særnorske dyrearter, og oppleve en unik nærhet til dyr og natur.