Aktiviteter

 

I Hallingdal finner du en fantastisk natur som byr på alpinanlegg og snøsikre forhold. Du kan også spille golf sommerstid eller kanskje besøke Langedrag Naturpark.

 

Umiddelbar frihet. 

Nesfjellet er høyfjell og vidde. Det er vidstrakt utsyn mot blåner, nut og skarv. Ås bakom ås. Snart er det hvite snødyner og svart løype. Svett sveis og dampende skitøy. Hele familien i stillongs og Halling-tøfler. Beina på bordet, armkrok og bok.

Nesfjellet er en destinasjon som tilbyr et allsidig helårstilbud utviklet med respekt for natur og kvalitet.

Skandinavias råeste stolheis.

På Nesfjellet Alpinsenter her i Nesbyen, kun 20 min unna Ranten Hotell, finner du Skandinavias råeste stolheis. Med velegnet terreng for alpint og snøsikre forhold legges det til rette for gode og varierte skiopplevelser for alle – fra store og små, til nybegynnere og eksperter. Nederst i bakken finner du Skistua som byr på hjemmelagde matopplevelser, afterski og andre arrangementer.

Unik nærhet til dyr og natur. 

Bare 30 minutter fra både (Hotell Nesbyen og Ranten Hotell) finner du Langedrag Naturpark som tilbyr spennende opplevelser som setter spor. Her kan man i vakre omgivelser komme tett på særnorske dyrearter og oppleve en unik nærhet til dyr og natur. 

Ni hull

Ved foten av Nesfjellet ligger Nesfjellet Golf vakkert til. Et komplett anlegg med ni hull, drivingrange, tre øvingsgrener og proshop. I Golfkafeen serveres det næringsrik og hjemmelaget mat året rundt.

Hotell Ranten ligger nær helårsdestinasjonen Nesfjellet. Her er det muligheter for alpint, golf, stisykling og mye mer. Hotellet tilbyr transport til og fra skisenteret og andre destinasjoner i området.